Bistro 19 er Hornbæk Golfklubs spisested, hvor der er en hyggelig atmosfære - både indendørs og på den flotte, nyanlagte terrasse. Der serveres god hjemmelavet mad til fornuftige priser og menukortet er bredt nok til at der er noget for enhver smag. Derudover har vi et flot udvalg af vin, hvor du endda kan købe en flaske og have den stående i vinkøleskabet til næste besøg, hvis du ikke får drukket den færdig den første dag.
Vores køkkenchef, Matteo, kommer fra Italien og vores menukort jævnligt vil afspejle dette, bl.a. gennem dagens pastaret og sæsonarrangementer med italiensk mad. Matteo mestrer uden tvivl det italienske køkken. Du vil til tider opleve, at også de helt klassiske italienske pizzaer kommer på Dagens Ret. Hold derfor øje med Instagram og Facebook, så du kan planlægge, hvornår du sikkert skal forbi.
Xenia er vores daglige leder og står for den gode service, planlægning og logistik i dagligdagen. Xenia er vokset op i klubben og har som elitespiller stort kendskab til klubbens medlemmer og ved hvad der skal til for at skabe en god oplevelse i Bistro19. Har du lyst til at afholde en Company Day eller måske en fødselsdag eller lignende, så står Xenia klar til at hjælpe dig med alt det praktiske, så det eneste du skal koncentrerer dig om, er dine gæster. Vi har et skønt lokale på første sal, som egner sig godt til selskaber.
Vi lægger stor vægt på, at vores smørrebrød er frisksmurt. Derfor serverer vi det kun frem til kl. 16. Efter kl. 16 skal kokken koncentrere sig om de varme retter. Vores smørrebrød er højtbelagt og der er god mulighed for at blive mæt allerede ved 2 stykker.
Det er muligt, at købe mange af retterne med hjem som Take Away. Det leveres i emballage, som kan gå i ovn eller mikroovn. Personalet er klar til at give vejledning til hvordan I får det allerbedste ud af dette tilbud.
I 2024 vil vi intensivere vores reklame for Dagens/Ugens retter på sociale medier.
FØLG BISTRO 19 PÅ INSTAGRAM OG HOLD DIG OPDATERET MED NYHEDER, GODE TILBUD OG MENUER
Følg dette link for at se Bistro 19's smiley fra fødevarestyrelsen HER